HTML

Abendessen

A jó pörgőrúgás szerethető, sok örömünket lelhetjük benne, ha már kitapasztaltuk napi használatát. Persze ügyelni kell a megfelelő időben elvégzett csőcserékre.

Friss topikok

  • knix15: aztán lassan mivan nem zolikám, vagy miazisten katikám, na? (2011.05.24. 16:02) Pártok és kelebek*
  • kabócka: ejjezdekurvajóbejegyzés (2010.08.09. 10:53) Senkiháziak kezében
  • kabócka: ejj hát nem is tudtam hogy visszatértél!!! örömmel olvasom (2010.07.27. 21:36) Lomi
  • knix15: és Stephan LICHTSTEINER? akit gundi lüpsteinernek ejtett? (2010.06.23. 19:35) Hülye nevű futballisták a VB-n

Linkblog

A honi csillagászat fejlődése

2010.08.09. 14:51 kőleves

Ha valakinek nem lenne teljesen egyértelmű, hogy honnan jöttünk s hová tartunk, annak itt a válasz. A minap kaptam a kezembe ezt:






























Csodálatos dolog a szólásszabadság, nemde? Arról nem is beszélve, hogy a világ legzseniálisabb szimbólum-szintézisnek lehetünk a szemtanúi.

Nyilvánvaló, hogy izráél népe és a nácik is mind ufók. Meg mi is. Mindenki.

Sajnos nem tudtam elmenni az előadásra, amit ez a szórólap és egy látványosan zavarodott tekintetű lány propagált, pedig biztos nagyon vicces volt, talán még Tóta W. kollégával is összefuthattam volna.

Viszont most kiváló alkalom nyílik arra, hogy elemezzük egy kicsit a képet!
Szóval az úgy lehetett, hogy megjött az ufó, és kiszórt pár DNS-t csak úgy hobbiból. Egyes kutatók szerint a DNS szórásnak nagy hagyományai vannak a naprendszerünkön kívül. (Egy-egy csillagközi hosszú hétvégén akár tonnaszámra is hullajtják a jobb sorsra érdemes dezoxiribonukleinsavakat, csak úgy felelőtlenül, bele az űrbe. Olyasmi ez, mint nálunk a műanyag sörös korsók eldobálása egy fesztiválon.)

Nos, egy ilyen hosszú hétvége után egyszer csak a Földön kialakult a gomba. Majd szédítő gyorsasággal hallá alakult, ezután egy nukleáris ballépés következtében – melyet a zsidók és a nácik kéz a kézben követtek el, hisz’ akkor még jó pajtások voltak – hirtelen lába nőtt a halnak. Tovább mutálódott és rák lett belőle. A rák és a lábas-hal jól kijöttek egymással, szerelmük gyümölcseként létrejött a béka és a teknős. (A teknős nyilván a rák génjeit örökölte jobban, míg édestestvére a lábas-halét.) Arról megoszlanak a vélemények, hogy a bagoly hogyan került ide, de nem ez a lényeg. Hanem, hogy az erkölcstelen és kicsapongó szexualitásnak, amit ezek műveltek az lett a vége, hogy lett hirtelen zebra, meg jegesmedve és teve, mert annak a cafka zebrának már semmi nem volt elég. Innen már csak egy ugrás volt a farkas és a pillangó, hogy iszonyatos degeneráció után létrejöjjön a majom, akik addig ügyeskedtek mígnem összehozták az embert.

Azóta rég megromlott az eladdig csodálatos zsidó-náci viszony, az ufók meg azóta is csak a markukba röhögnek.

(Cím=lopás. Jó helyről nem szégyen, gyertek ki ti is a nagyrétre.)
 

Szólj hozzá!

Címkék: ufo életmód ilyen is van zsidónáci nácizsidó

A bejegyzés trackback címe:

https://abendessen.blog.hu/api/trackback/id/tr212209674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása