HTML

Abendessen

A jó pörgőrúgás szerethető, sok örömünket lelhetjük benne, ha már kitapasztaltuk napi használatát. Persze ügyelni kell a megfelelő időben elvégzett csőcserékre.

Friss topikok

  • knix15: aztán lassan mivan nem zolikám, vagy miazisten katikám, na? (2011.05.24. 16:02) Pártok és kelebek*
  • kabócka: ejjezdekurvajóbejegyzés (2010.08.09. 10:53) Senkiháziak kezében
  • kabócka: ejj hát nem is tudtam hogy visszatértél!!! örömmel olvasom (2010.07.27. 21:36) Lomi
  • knix15: és Stephan LICHTSTEINER? akit gundi lüpsteinernek ejtett? (2010.06.23. 19:35) Hülye nevű futballisták a VB-n

Linkblog

Édes anyanyelvünk

2010.07.30. 15:11 kőleves

Igaz, hogy ez itt nem a napiszar, meg teljesen másról akartam írni, de ezt muszáj.

“okés, úgy látszik, szarcsiznak a pofimra szigetjegycsi ügyben... kutycsit sem érdekli a problémcsim... na nem baj... majd ha megtudom kinek volt jegye és nem ment el és nem adott... az majd nem kap interjút, képeket ingyér, szívességet meg hasonló jókat, amiket bírnak kérni mindig, amikor kell nekik valami. Azt üzizem nektek, szarcsimmókcsik, nyalcsizzátok ki a pink segglukcsimat.” – Mészáros Dóra

A fenti idézet egy ún. celebtől származik, aki attól celeb, hogy celebkedik. Magyarul attól híres, hogy ő híres vagyis ha kiokád magából egy ilyen fost a zinternetre, elhiszi, hogy ez kell. Így. Persze nem szabad hibáztatni az ilyen random médiakurvákat (médiakurva bárki lehet, nemtől független – a szerk.) ugyanis egyből címlapot kap, esetleg kisszínest valamelyik kereskedelmin és így olyan emberek is értesülnek a létéről, akik egyébként azt sem tudják, hogy.

Ugyanakkor ezúton szeretném felszólítani a magyar lakosságot, hogy dobjunk össze szegények legalább egy napijegyre, had mehessen Maidenre pogózni, utána meg a franciák faszát szopni, hátha megint címlap lesz belőle. És/vagy kisszínes.
 

Szólj hozzá!

Címkék: média celeb sziget mocsok maiden

A bejegyzés trackback címe:

https://abendessen.blog.hu/api/trackback/id/tr822187313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása