HTML

Abendessen

A jó pörgőrúgás szerethető, sok örömünket lelhetjük benne, ha már kitapasztaltuk napi használatát. Persze ügyelni kell a megfelelő időben elvégzett csőcserékre.

Friss topikok

  • knix15: aztán lassan mivan nem zolikám, vagy miazisten katikám, na? (2011.05.24. 16:02) Pártok és kelebek*
  • kabócka: ejjezdekurvajóbejegyzés (2010.08.09. 10:53) Senkiháziak kezében
  • kabócka: ejj hát nem is tudtam hogy visszatértél!!! örömmel olvasom (2010.07.27. 21:36) Lomi
  • knix15: és Stephan LICHTSTEINER? akit gundi lüpsteinernek ejtett? (2010.06.23. 19:35) Hülye nevű futballisták a VB-n

Linkblog

Ébredjen melletted a Gyurcsány!

2012.01.24. 13:37 kőleves

Miskolcon vagyunk, beköltöztünk az Avas lakótelepre. Nem leszek abban a helyzetben, hogy hosszasan postoljak. De ha tudok, mesélni fogok. Bocs:)) - Gy.F. (féjszbuk)

„A lap szerint a Demokratikus Koalíció tagjai hétfőn egy kocsmába is ellátogattak, hogy beszélgessenek az ott élőkkel.”
- [origo]

Szóval amikor már azt hinnéd, hogy nem tudnak neked meglepetést okozni. Annak ellenére sem, hogy hétvégén egymillióan (sic!) masíroztak az utcán, a kormányközeli média által meghirdetett sétáltatós napon. Amikor úgy tűnik, hogy ez egy olyan ország, ahol soha a büdös életben nem lesz vége a tehetségkutatóknak és a valóságshowknak. Ahol elérhető közelségbe került az ötszáz forintos benzin.

Na ekkor jön Ferenc és habot ver a konyhádban. Leviszi a szemetet, összebékíti a haragos szomszédokat, gondolatai erejével csökkenti a távhő árát, szavára Diósgyőrbe igazol Rivaldo.

Közben befektetési tanácsokat ad: az oktalan lakosság megtudja, hogy hosszútávon nem megoldás a megélhetési szinesfím gyűjtés lopás. A nagy ember puszta jelenléte feléleszti a kohászatot, újra régi fényében pompázik Acélváros.

Este Ferenc kedves anekdotákkal szórakoztatja a háziakat, miután közösen megtekintették a Barátok Közt aktuális epizódját és meghallgatták azt a remek hangú megasztárost az ikszfaktorból. Segít lefektetni a gyerekeket, miközben azzal riogatja őket, hogy aki nem alszik rendesen, azt elviszi a zsákos Orbán Brüsszelbe, és átadja Cohn Benditnek.

A kormányoldalon érthetően óriási pánikot okozott az ellenzék lépése. Komoly válaszcsapáson gondolkodnak, úgy tudjuk, hogy Szijjártó Péter délután bejelenti: hétvégére egymilliárd embert hívnak az utcára. A miniszterelnök szóvivője ugyanakkor fokozott óvatosságot kért a zemberektől, hiszen az időjárás is kedvez mostanában annak, hogy akár egész frakciók férkőzzenek be a perem alá.


 

Szólj hozzá!

Címkék: kampány politika orbán fidesz magyarország gyurcsány miskolc abszurd acélváros szijjártó diósgyőr dk

A bejegyzés trackback címe:

https://abendessen.blog.hu/api/trackback/id/tr123743914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása